Sponsors

SAMEN ÉÉN AMSTERDAM

-met hart en ziel-

Amsterdam is een diverse stad. Het is zelfs de plaats met de meeste nationaliteiten ter wereld, maar liefst 178! Deze grote verscheidenheid aan culturen en levensbeschouwingen  willen we graag op een positieve manier zichtbaar maken.

Op zondag 25 september 2016 wordt er daarom op De Dam een manifestatie georganiseerd, met veel ruimte voor intercultureel/interreligieus/interpersoonlijk contact.

De bedoeling van deze bijeenkomst is dat we in de spotlights zetten hoe de mensen in Amsterdam in al die verscheidenheid met elkaar samen wonen en de samenhorigheid in deze veelkleurige mix benadrukken, waarbij respect, betrokkenheid, bezieling en liefde tot uitdrukking kunnen komen.

Dit gebeurt door vele culturele en levensbeschouwelijke organisaties en personen samen te brengen op de Dam.

Er worden die dag verschillende activiteiten georganiseerd, die accent leggen op verbindingen binnen onze samenleving, die er al zijn en op de dag extra zichtbaar worden gemaakt of zomaar kunnen ontstaan door interactie tijdens het event, waaronder:

– gezamenlijk een kunstobject bouwen
– verhalen vertellen
– muziek en dans uit diverse culturen en tradities
– inter-culturele/ -religieuze dialogen gesprekken
– briefjes, kaarten en tekeningen, die in het kunstobject komen te hangen
– interactieve theateracts
– kinderen schminken met symbolen uit diverse culturen en religies      Enz. enz.

Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

We zijn nog hard op zoek naar sponsors die hun steentje bij willen dragen. Elke week weer lopen er duizenden mensen over de Dam en tijdens deze manifestatie komen ze in aanraking met die grote verscheidenheid die Amsterdam te bieden heeft. Uw logo kan op de flyers en op de website van de manifestatie komen te staan, als u voor minimaal 250 euro bijdraagt. Daarmee draagt u niet alleen uw steentje bij aan de saamhorigheid in onze stad, maar heeft u tevens een mooie kans uw naamsbekendheid te vergroten!

 

Hoofdsponsor

Wij zijn erg erg blij dat we het hele jaar door onze spullen kunnen opslaan bij een van onze sponsors:

large_a1512a85b3946d24b6a9677ff1d8efc422a3b064

 

 

 

 

 

Sponsors:

camie-bonger

 

 

Camie Bonger zet zich als presentatrice geheel vrijwillig in om Samen Een Amsterdam een succes te maken. http://camiebonger.nl

 

 

 

 

20150821_172419-2IMG-20151205-WA0002

ortaks-logo-sponsor rand

Nieuwe logo-advertentie

 

Download : Sponsorbrief

Doe u mee?

Sponsort u ons?

Dat kan via bankrekeningnummer NL 83 INGB 0006 2208 82 t.n.v. Stichting Raad voor Levensbeschouwing en Religies te Amsterdam o.v.v. Samen ÉÉN Amsterdam en de naam van uw organisatie.

Dankzij uw bijdrage kan deze manifestatie plaatsvinden!