Verbindingspark 17 juni 2018

Inter-levensbeschouwelijke-culturele Manifestatie

Zondag 17 juni 2018 van 14.00 tot 17.30 uur

in het Vondelpark = Verbinding-park

Lieve Amsterdammers… Zorg goed voor onze stad en voor elkaar.”

 In zijn afscheidsbrief riep onze oud-burgemeester Eberhard van der Laan op tot verbinding.

Samen Een Amsterdam wil aan deze oproep gehoor geven door het organiseren van een verbindingsmarkt op zondag 17 juni 2018.

Die dag dopen we het Vondelpark om tot Verbindingspark.

Samen Eén Amsterdam is een werkgroep van de RLRA (Raad voor Levensbeschouwingen en Religies in Amsterdam) en wil op een positieve manier zichtbaar maken hoe de mensen in Amsterdam – in alle verscheidenheid en veelkleurigheid – met elkaar samen leven.

Ontmoet vertegenwoordigers van tientallen godsdienstige, levensbeschouwelijke en culturele organisaties en ga in gesprek over wat we voor elkaar en voor onze stad kunnen betekenen.

In het park worden de statafels van de verschillende levensbeschouwelijke en culturele groepen met elkaar verbonden (religare = verbinden) met groene linten (kleur van de hoop). De bezoeker heeft de gelegenheid om met mensen van diverse instellingen, kerken, moskeën, tempels e.d. uit Amsterdam kennis te maken. De manifestatie wordt afgesloten met een wandeltocht, sprekers en muziek.

Wees erbij en laat zien dat we Samen Eén Amsterdam vormen – een stad van verbondenheid en de drie x-en: heldhaftig, vastberaden en barmhartig.

Wilt u als organisatie aanwezig zijn of meer weten over deze dag, neem dan contact op met : Samen Eén Amsterdam, Mw. Aysenur Mercimek, tel. 06 50453694, e-mail: sameneenamsterdam@gmail.com4

Deelnemersformulier

Vondelpark plattegrond met aanduiding locatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk op Facebook: Samen één Amsterdam